ישנם אירועי מזנונים ואירועי הגשה תלוי בסגנון האורחים שלכם. במזנונים הכמויות גדולות יותר של מזון וכך גם המבחר, תמיד אפשר לקחת צלחת ועוד צלחת.
מומלץ לפזר מספר מזנונים ביחס של 1:75 אם אתם לא רוצים ליצור תורים ארוכים.
בסיום הארוחה במזנונים ועד לקינוחים תהיה לאורחים שלכם הזדמנות להוכיח את הכישורים ברחבת הריקודים, ללא הפסקות אוכל. הגשה במנות מעוצבות אמריקאן סרביס יוצרת הרגשה נהדרת ושילוב של שירות, יחס ועיצוב המנה אותה ניתן לבחור מתוך הבחירות שנעשו ע"י החתן והכלה, ניתן לרקוד בין מנה למנה. יש גם מי שמתחילים את מסיבת הריקודים רק אחרי סיומה של מנת הביניים.
קייטרינג חיצוני: ישנם מקומות אירוע, ללא מטבח לכן הם עובדים עם קייטרינג חיצוני, המחיר הסופי לאורח יהיה שילוב של: עלות מקום האירוע פלוס עלות הקייטרינג. מטבח בית: אשר שייך למקום האירוע ינפיק לכם עלות זולה יותר לאדם ולרוב כמויות המזון והאפשרויות יהיו גדולות יותר וללא תשלום נוסף. |